Semtech 推出 SurgeSwitch™ 系统瞬态保护产品系列,具有超越传统 TVS 器件的性能优势

Semtech 的 SurgeSwitch™ 产品系列可将钳位电压减少 30%、封装尺寸缩小 80% 并在温度范围内保持钳位电压稳定性

加利福尼亚州卡马里奥,2021 年 12 月 21 日 - Semtech Corporation(纳斯达克股票代码:SMTC)是行业领先的全球供应商,提供高性能模拟和混合信号半导体产品以及先进算法。公司今天发布了 SurgeSwitch™ 产品系列。Semtech 的 SurgeSwitch 器件专门设计用于保护在恶劣的工业和电信环境中运行的电路和系统。

Semtech 保护产品事业部营销总监 Tamir Reshef 说:“SurgeSwitch 在电气过载 (EOS) 保护领域掀起了一场激动人心的革新。恒定钳位电压特性让保护电路无需猜测,特别是在需要在工业和汽车温度范围内提供保护的应用中。”

与传统的瞬态电压抑制 (TVS) 二极管不同,SurgeSwitch 器件使用创新架构,在整个峰值脉冲电流范围和扩展温度范围内保持几乎相同的钳位电压。

初始 SurgeSwitch 器件将提供 22V (TDS2211P)、33V (TDS3311P)、45V (TDS4501P) 和 58V (TDS5801P) 的工作电压。这些器件采用小型 1.6 x 1.6mm 封装。它们可用于满足符合 IEC61000-4-5(RS = 42Ω,CS = 0.5μF)的 +/-1kV 常见工业电压浪涌标准。典型应用包括 USB PD 电压总线的 VBUS 保护、IO-Link 接口、工业传感器、物联网 (IoT) 器件中的 24V 交流线路、PLC I/O 模块、以太网供电和负载开关输入保护。

SurgeSwitch 的主要特点

• Transient protection for high-speed data lines to: IEC 61000-4-2 (ESD) ±30kV (air), ±30kV (contact); IEC 61000-4-5 (Lightning) 40A (8/20μs)
  • 22V、33V、45V 和 58V 隔离电压器件
  • 保护一条 I/O 或 VBUS 线路
  • Very small footprint: 1.6mm x 1.6mm package
  • Pb-Free and RoHS/WEEE compliant

Availability

现在可直接批量订购 SurgeSwitch 器件产品系列。Semtech 提供全面的设计帮助,包括基于现场和工厂的支持。Semtech 网站提供数据表、批量定价和交货报价,以及评估套件和样品。

Semtech Corporation 是行业领先的全球供应商,为基础设施、高端消费者和工业设备提供高性能模拟和混合信号半导体产品以及先进算法。其产品设计旨在服务工程社区以及造福全球社区。公司致力于减少自身及其产品对环境的影响。其内部环保计划针对资源减少的现状,通过控制材料和制造、使用环保技术和设计来减少浪费。Semtech 自 1967 年开始公开交易,现于“纳斯达克全球精选市场”上市,股票代码为 SMTC。若要了解更多信息,请访问 www.semtech.com

All statements contained herein that are not statements of historical fact, including statements that use the words “will,” “designed to” or other similar words or expressions, that describe Semtech Corporation’s or its management’s future plans, objectives or goals are “forward-looking statements” and are made pursuant to the Safe-Harbor provisions of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995, as amended. Such forward-looking statements involve known and unknown risks, uncertainties and other factors that could cause the actual results of Semtech Corporation to be materially different from the historical results and/or from any future results or outcomes expressed or implied by such forward-looking statements. Such factors are further addressed in Semtech Corporation’s annual and quarterly reports, and in other documents or reports, filed with the Securities and Exchange Commission (www.sec.gov) including, without limitation, information under the captions “Management’s Discussion and Analysis of Financial Condition and Results of Operations” and “Risk Factors.” Semtech Corporation assumes no obligation to update any forward-looking statements in order to reflect events or circumstances that may arise after the date of this release, except as required by law.

Semtech 和 Semtech 徽标是 Semtech Corporation 和/或其附属公司的注册商标或服务标志,SurgeSwitch 和 SClamp 是 Semtech Corporation 和/或其附属公司的商标或服务标志。