LoRa Basics Modem-E

Semtech 利用新的支持解决方案构建 LoRa Edge™ 产品组合,以简化和加速物联网应用的开发

The LoRa Basics™ Modem-E and LoRa Edge Tracker Reference Design lower development costs and eliminate design complexity for IoT applications

CAMARILLO, Calif., Oct. 19, 2020 – Semtech Corporation (Nasdaq: SMTC), a leading supplier of high performance analog and mixed-signal semiconductors and advanced algorithms, has today announced two new enabling solutions for its LoRa Edge™ platform: LoRa Basics™ Modem-E, a software modem leveraging the LoRaWAN® protocol for the LoRa Edge platform that runs inside the LoRa Edge transceiver, and the LoRa Edge Tracker Reference Design, a device-to-Cloud commercial grade reference solution for asset tracking applications.

LoRa Basics Modem-E 是 LoRa Basics 软件工具和解决方案加速器库的一部分,完全符合 LoRaWAN 协议标准,专为在 LoRa Edge 硬件平台上运行而设计。LoRa Edge Tracker Reference Design 在集成 LoRa Cloud™ 服务的精简工业传感器设计中融合了 LoRa Edge 硬件与 LoRa Basics Modem-E 软件调制解调器,提供可立即部署的资产追踪参考解决方案。

Semtech 无线和传感产品事业部 LoRa 产品系列管理总监 Sree Durbha 表示:“LoRa Basics Modem-E 显著简化了长距离、低功耗物联网解决方案的开发。LoRa Basics Modem-E 利用 LoRaWAN 协议的优势,在 LoRa Edge 收发器内部运行,并将复杂性抽象化,帮助物联网解决方案开发者专注于为客户开发增值解决方案,避免将大量精力耗费在连接性开发上。通过提供完全集成的器件到云参考解决方案,LoRa Edge Tracker Reference Design 支持快速评估基于 LoRa Edge 的资产追踪应用。该参考设计为商业资产追踪产品和服务提供了完整的蓝图,缩短了在各种垂直市场的上市时间,包括运输、物流和供应链、城市和建筑基础设施、家居和社区、医疗保健、农业、食品服务以及大量其他用例。”

LoRa Basics Modem-E 嵌入式软件(Semtech 将根据最新版本的 LoRaWAN 协议对其进行测试和维护)支持 AES-128 位加密,使传感器可安全连接到任何 LoRaWAN 兼容网关。此外,作为获得全面认证的生产就绪型调制解调器,LoRa Basics Modem-E 可快速追踪 LoRa Alliance® 认证流程,进一步缩短上市时间。LoRa Basics Modem-E 还具有 API,可轻松集成 Semtech 的 LoRa Cloud 地理定位及 LoRa Cloud 器件和应用服务(包括 GNSS 历书更新),进一步简化解决方案的开发。

LoRa Edge Tracker Reference Design 是我们与 ActilityTago.IO 合作开发的,吸取了两家公司在资产追踪领域的专业知识。产品包括 LoRa Cloud 地理定位功能及 Tago.IO 云仪表板和分析功能,支持快速部署 POC。Actility 还将提供完整的追踪套件,包括 LoRa Edge Tracker Reference Design 和在 LoRaWAN 协议上运行的预配置网关,使客户能够快速评估完整的端到端物联网追踪系统。

To learn more, visit the LoRa Developer Portal.

关于 Semtech 的 LoRa® 器件

Semtech 的 LoRa 器件到云平台是面向物联网应用的全球范围内远距离低功耗解决方案,支持在全球范围内快速开发和部署超低功耗、具有成本效益的远距离物联网网络、网关、传感器、模块产品和物联网服务。Semtech 的 LoRa 器件为由 LoRa Alliance® 维护的 LoRaWAN® 协议提供通信层,LoRa Alliance® 是针对低功耗广域网 (LPWAN) 应用的开放式物联网联盟,已用于在 100 多个国家/地区部署物联网网络。Semtech 是 LoRa Alliance 的创始成员。若要了解有关 LoRa 如何为物联网提供支持的更多信息,请访问 Semtech 的 LoRa 网站

Semtech Corporation 是行业领先的供应商,为基础设施、高端消费者和工业设备提供高性能模拟和混合信号半导体产品以及先进算法。其产品设计旨在服务工程社区以及造福全球社区。公司致力于减少自身及其产品对环境的影响。其内部环保计划针对资源减少的现状,通过控制材料和制造、使用环保技术和设计来减少浪费。Semtech 自 1967 年开始公开交易,现于纳斯达克全球精选市场上市,股票代码为 SMTC。若要了解更多信息,请访问 www.semtech.com

All statements contained herein that are not statements of historical fact, including statements that use the words “will,” “designed to” or other similar words or expressions, that describe Semtech Corporation’s or its management’s future plans, objectives or goals are “forward-looking statements” and are made pursuant to the Safe-Harbor provisions of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995, as amended. Such forward-looking statements involve known and unknown risks, uncertainties and other factors that could cause the actual results of Semtech Corporation to be materially different from the historical results and/or from any future results or outcomes expressed or implied by such forward-looking statements. Such factors are further addressed in Semtech Corporation’s annual and quarterly reports, and in other documents or reports, filed with the Securities and Exchange Commission (www.sec.gov) including, without limitation, information under the captions “Management’s Discussion and Analysis of Financial Condition and Results of Operations” and “Risk Factors.” Semtech Corporation assumes no obligation to update any forward-looking statements in order to reflect events or circumstances that may arise after the date of this release, except as required by law.

Semtech、Semtech 徽标和 LoRa 是 Semtech Corporation 或其附属公司的注册商标或服务标志,LoRa Basics、LoRa Cloud 和 LoRa Edge 是 Semtech Corporation 或其附属公司的商标或服务标志。